Naptár

Betöltése

Hírek

Nyugaton a helyzet változatlan

Megnyerte az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a tabella élén végzett –minden dicséretet megérdemlő – kosárlabdázóink a hétközi fordulóban tizennyolcadik sikerüket aratták.

Az első a második ellen

Motiváltan és koncentráltan várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március 22-én (kedd, 17 óra) a Vasas Akadémiát; a felek csatája nagyban befolyásolja az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának elsőségét.

Megvédték saját várukat

Hozta a kötelező győzelmet a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, ha azt vesszük, nem forgott veszélyben, hogy megszakad kosárlabdázóink szezonbeli hibátlan hazai sorozata.

A saját dolgaikkal foglalkoznak

Hiba lenne a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém részéről, ha egy kézlegyintéssel elintézné a hozzá március 18-án (péntek, 17 óra) érkező Concordia Motax KC Pápát, még akkor is, ha a mérkőzés aligha tartogat nagy izgalmakat.

Egy elképesztő hajrá döntött

Újabb, immár zsinórban elért hatodik sikerével a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém „kipipálta” az évad előtt lefektetett elvárást: a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában az első négy hely egyikén zárja az alapszakaszt.

Kemény csata előtt állnak

Nincs egyértelmű esélyese március tizenkettedikén (szombat, 17 óra) a Bajai Bácska FKE–HOYA-Pannon Egyetem Veszprém összecsapásnak, lévén, a veszélyes ellenfél hazai környezetben már több értékes skalpot szerzett.

Ez a csapat messzire juthat

Nagy lépést tett a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának megnyerése felé, a jól összedolgozott kosárlabdázóink egy sokáig emlékezetes „háborúban” bizonyították, hogy miért vezetik a tabellát.

Jöjjön, aminek jönnie kell

Küzdelmes és egyúttal különleges hangulatú rangadó vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre március negyedikén (péntek, 17 óra), lévén, a mifelénk érkező Oroszlányi SE Lions ellen csak összeszedett, taktikus és fegyelmezett játék vezethet eredményre.

Sereghajtót vert az éllovas

Megérdemelten nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának hétvégi körében, kosárlabdázóink érvényesítették akaratukat és nagyobb tudásukat; gyakran késztették hibázásra az ellenfelet.

Kihasználnák a tudásbeli fölényüket

Újabb skalpot gyűjtene be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, a lendületet vett kosárlabdázóink február 28-án (vasárnap, 17 óra) az Alba Fehérvár-DKKA ellenállását törnék meg – ezúttal idegenben.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink