Naptár

Betöltése

Hírek

Kézben tartanák az irányítást

Sokat dolgoztak a napokban a listavezető HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy az Alba Fehérvári DKKA ellen november 27-én (péntek, 17 óra) tartandó hazai találkozón ne borulhasson a papírforma.

A tervszerű építkezés fogta meg őket

Beszélgetés Lakatos Antallal, a Kinizsi Bank elnök-vezérigazgatójával, aki örül annak, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém őszi sikereiben szerepet vállalhattak, egyúttal reméli: még szebb is lehet a csapat jövőképe

Tizenharmadika, péntek: közte huszonegy

Nem borult a papírforma a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában, a továbbra is veretlen HOYA-Pannon Egyetem Veszprém okos és kiegyensúlyozott játékkal érvényesítette akaratát a Hűség városában.

Nem becsülik le őket

Újabb skalpot gyűjtene be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az évadban eddig sikereket számláló gárdánk november tizenharmadikán (péntek, 19 óra) a kiszámíthatatlan Soproni MAFC-NyME otthonában vizitál.

Csapatként diadalmaskodtak

Továbbra is őrzi veretlenségét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, a tabella első helyéhez „ragaszkodó” kosárlabdázóink ezúttal a kisalföldi megyeszékhelyről hozták el a pontokat.

Vágynak az újabb sikerre

A lendületben lévő, sikert sikerre halmozó HOYA-Pannon Egyetem Veszprém győzni megy az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC otthonába, ahol november hatodikán (péntek, 18 óra) tovább írná veretlenségi sorozatát.

Háromból három

Visszavette a vezetést az NB I/B Nyugati-csoportjának tabelláján a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a szenzációs Kámán Tamás „navigálta” kosárlabdázóink immár harmadik sikerüknél járnak a küzdelemsorozatban.

Az első a második ellen

Tovább írná győzelmi szériáját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, kosárlabdázóink október 22-én (csütörtök, 17 óra) az éllovas MTK Törökbálintot látják vendégül.

Megérdemelt győzelem

Második fellépését is megnyerte a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában, a tempóból a végén kicsit visszavett mieink hétvégén a fővárosból térhettek haza diadalittasan.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink