Naptár

Betöltése

Hírek

Az egység vezethet előre

Ha példás hozzáállást mutatnak, mentálisan erősek maradnak és a begyakorolt figuráikat is hozzák a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolói, akkor december nyolcadikán (péntek, 17 óra), az MTK Törökbálint otthonában siker – vagyis diadal – koronázhatja az elképzeléseiket.

Gond nélkül…

Megőrizte a hazai veretlenségét az NB I/B Piros-csoportban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az eredményességre természetesen felettébb törekedett kosárlabdázóink egy fölényesen megnyert derbin bizonyították, hogy helyén van a szívük.

Kiköszörülnék a csorbát

Mivel nem akarnak csalódást okozni, november huszonnegyedikén (péntek, 17 óra) a saját szurkolóik előtt bizonyítana a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, hogy a minap véget ért, hétfordulós veretlenségi szériájuk megszakadása dacára igenis jó csapatuk van.

Valami véget ért

Hét diadalittas bajnoki után kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, kosárlabdázóink nem nyújtották a tervezett „műsorukat”, igaz, a sikerük nem csak a figyelmetlenségeik, a fegyelmezetlenségeik és a pontatlanságaik miatt maradt el.

Fegyelmezetten és pontosan

Ha a tervezett játékukat nyújtják, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek november tizenkilencedikén (vasárnap, 16 óra) nem lesz megoldhatatlan feladat a Vasas Akadémia idegenbeli legyőzése, a mieink a riválist tisztelve kézben tartanák az irányítást.

Kosaras-thriller: Hetedik

Komoly ellenállásba ütközött az NB I/B Piros-csoport pénteki játéknapján a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az erőtlen és rossz dobóformával előrukkolt sportolóink nem voltak meggyőzőek, ám a hosszabbításban megszerezték zsinórban a hetedik győzelmüket.

A második a harmadik ellen

Miután a leendő vetélytárs jó formában van, a liga élmezőnyéhez tartozik, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek nehéz dolga lesz november tizedikén (péntek, 17 óra) a Vetési gimnázium tornatermében, ahol a legtöbbet hoznák ki magukból: vagyis nyernének.

Feltett szándékuk a győzelem

Minden tőlük telhetőt megtesznek a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy november másodikán (csütörtök, 17 óra) nyerjenek a Falco KC Szombathely U23 ellen a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa harmadik fordulójában.

Kemény volt a TF-dió

Nyert és küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport hetedik körében, ugyanakkor a fővárosi – temérdek hibát és pontatlanságot hozott – összecsapásuk aligha kerül be a klubtörténet legszebb fejezetei közé.

Tovább javítanák a játékukat

A jó ritmusba került, s mind jobb formát mutató HOYA-Pannon Egyetem Veszprém október 28-án (szombat, 18.30 óra) tovább építené a sikersorozatát az NB I/B Piros-csoportban, ám kosárlabdázóink tisztában vannak azzal, hogy a fővárosban nem lesz könnyű dolguk.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink