Naptár

Betöltése

Hírek

Jöjjön, aminek jönnie kell!

Ha még sikeresebb akar lenni a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályban, a döntő első derbijén, május 26-án (péntek, 17 óra) a legjobbját kell nyújtania a Debreceni EAC ellen. Az egyik alapemberét nélkülöző klubunk várja a szurkolóit, lévén, a Vetési gimnáziumban elkél majd a segítség.

Döntőt érő diadal, vezéráldozattal

Harcolhat tovább a másodosztály bajnoki címéért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a fináléba jutott kosárlabdázóink a felsőházi rájátszás két győzelemig tartott elődöntőjének harmadik felvonásán megdolgoztak a magabiztos sikerért, igaz, az örömükbe üröm is vegyült.

Nincs mese: győzni kell

Felfokozott hangulatban várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi play-off két diadalig tartó elődöntőjének mindenről határozó csatáját, a pályaelőnyükkel élni akaró kosárlabdázóink tudják: május 19-én (péntek, 17 óra) csapatként és teljes gőzzel kell játszaniuk.

Kivágták a rezet

Egy lélegzetelállító derbin – a hatékonyabb védekezésének köszönhetően – egalizálta a felsőházi rájátszás két diadalig tartó elődöntőjét a HOYA Pannon Egyetem Veszprém, a példásan helytállt kosárlabdázóink idegenben tartották életben az érmes reményeiket.

Hősies küzdelemre készülnek

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói érzik magukban az erőt, aminek révén május tizenharmadikán (szombat, 18 óra) nyerhetnek Miskolcon – így egalizálhatják a párharcukat –, a felsőházi play-off két győzelemig tartó elődöntőjének második mérkőzésén.

Oda a pályaelőny…

Nehéz szituációba sodorta magát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi play-off két diadalig tartó elődöntőjében, kosárlabdázóink a párharc nyitó felvonásában nem használták ki a pályaelőnyüket – dicséret főként az értük szorító drukkerhadnak jár.

Nagyon akarják a győzelmet

Aki szereti a kosárlabdát, az április 28-án (péntek, 17 óra) jól szórakozik majd a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém–Miskolci EAFC találkozón – a közönség biztatására is számító mieink kihasználnák a hazai pálya előnyét és behúznák az elődöntő első felvonását.

Kettő–nulla: elődöntő

A káprázatos hajrájának köszönheti a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, hogy tegnap jegyet váltott a másodosztályú bajnokság négy legjobb műhelye közé; a nagyobb fegyverarzenállal rendelkező kosárlabdázóink az elődöntőben a Miskolci EAFC-vel találkoznak.

A győzelem lebeg a szemük előtt

Nem téveszti meg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet a felsőházi rájátszás két diadalig tartó negyeddöntő nyitányának eredménye, kosárlabdázóink ígérik: a párharc április tizenötödikén (szombat, 18 óra) esedékes második, hódmezővásárhelyi találkozóján is tudják a dolgukat.

Remek rajt: egy–nulla

Vezetéshez jutott a továbbjutás szempontjából előzetesen is esélyesebbnek vélt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi rájátszás két győzelemig tartó negyeddöntőjének első mérkőzésén, kosárlabdázóink a vártnál könnyebben nyertek az alföldi riválisuk ellen.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink