Naptár

Betöltése

Hírek

A lényeg, hogy nyerjenek

Több van a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémben az idén mutatottnál – ezt maguk az érdekeltek is tudják, ezért abban bíznak, hogy március másodikán (péntek, 17 óra) a szájuk íze szerint alakul az itthoni fellépésük: ráerőltetik az akaratukat a jó formában lévő riválisra.

Jelentős hátrányból álltak fel

Óriási fordulatokat tartogatott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém tegnapi fellépése az NB I/B Piros-csoportban, kosárlabdázóinkat a harciasságuk lendítette át a kritikus időszakon, illetve a szigorú védekezésükkel „fojtották meg” a nehezen felőrölhető ellenfelet.

Dolgoznak tovább

Nem törődik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a tabellán elfoglalt pozíciókkal, komolyan veszi tehát a február huszonharmadikára (péntek, 17 óra) kiírt idegenbeli csatáját; kosárlabdázóink rátennének egy lapáttal a közelmúltban mutatott hullámzó teljesítményükre.

A gondokat is legyőzték

Mint ahogy arra számítani lehetett, a soron következett ellenfele nehéz feladat elé állította a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet az NB I/B Piros-csoportban, de mert a kosárlabdázóink becsülettel tették a dolgukat, nyertek és megőrizték a második helyüket.

Csapatjátékra törekednek

Biztosan meg kell majd dolgozni a sikerért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek február kilencedikén (péntek, 17 óra), de nincs mese: idehaza kötelező nyomást helyezni az ellenfélre, ugyanis a helyzet egyértelmű: a nézők elégedetten szeretnének távozni a csarnokból.

A védekezés lehet a kulcs

Miközben egy sérüléshullám „összeesküdött” a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ellen, a kosárlabdázóink február negyedikén (vasárnap, 15.30 óra) újabb diadallal stabilizálnák a pozíciójukat: fegyelmezett, tudatos és türelmes játékkal szolgálnának a Mecsek-alján.

A végén odatették magukat

Jobban jött ki a hajrából a szimpatikusan és kulturáltan játszott HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport tegnapi derbijén; kosárlabdázóinkat a harcossága lendítette át a kritikus időszakokon, aminek révén aztán felőrölték az ellenfelet.

Nyernének a hidak városában

Lerázta magáról a közelmúltban elszenvedett vereségek terheit a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a – sérülésektől sújtott – műhelyünk „ennek értelmében” január huszonhetedikén (szombat, 17 óra) sikerre tör a Calle Pubfood Békés otthonában.

Viszlát, hazai veretlenség…

Jobb helyzetbe is kormányozhatta volna magát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport tegnapi derbijén; mivel a kosárlabdázóink képtelenek voltak a saját ritmusukban játszani, s gyenge dobóformával szolgáltak, a saját híveik előtt kaptak ki.

Nem térnének le az útról

Nagy csatára van kilátás január tizenkettedikén (péntek, 17 óra), mikor az NB I/B Piros-csoport második helyezettje, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a harmadik Nyíregyháza Blue Sharks-t fogadja. A mieink tudják: igazi csapatként küzdve, alaposan meg kell majd dolgozniuk a sikerért.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink