Naptár

Betöltése

Hírek

Alapszakasz-győztesek

Ha a végeredmény nem is tükrözi színtisztán: nehezen, ám felőrölte a – mérkőzés első félidejét nyílttá tett – vetélytársa ellenállását a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az elképzeléseiket végül érvényre juttatott kosárlabdázóink ily’ módon megnyerték a másodosztályú bajnokság első periódusát.

Tovább építenék magukat

Révbe érhet, némi túlzással a klubtörténet aranylapjaira kerülhet március huszonkettedikén (péntek, 18 óra) a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, ha idehaza mattolja a Vasas Akadémiát; kosárlabdázóink siker esetén kipipálhatják az évad második nagy vizsgáját: megnyerhetik az NB I/B Piros-csoport alapszakaszát.

Az nevet, aki a végén nevet

Ha nehezen is, de kikaparta magának a gesztenyét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoport – kisebb-nagyobb sérülésektől sújtott – éllovasa végül megmutatta a bravúrra készült és valójában sokat kellemetlenkedett ellenfélnek, hogy melyiküké a jobb csapat.

Féken tartanák őket

Nem kell hamut szórni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém spílereinek a fejükre, mert a minap nem tündököltek, azt megelőzően pedig kikaptak, lévén, vezetik az NB I/B Piros-csoport tabelláját. A Budafoki KK otthonában, március tizennegyedikén (csütörtök, 18 óra) is azon lesznek, hogy a rivális ne tudjon ellenük semmi váratlant húzni.

Elérték a céljukat

Nem borult a papírforma, térdre kényszerítette az aktuális ellenfelét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, ám az NB I/B Piros-csoport élén álló kosárlabdázóink roppant nehezen őrölték fel a másik oldal ellenállását, így ha körülményesen is: feledtették a múlt heti, oroszlányi botlásukat.

Nem veszítették el az önbizalmukat

Nem történt tragédia: a minap elvesztette az évadbeli veretlenségét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, ám az NB I/B Piros-csoportot így is vezető kosárlabdázóink március nyolcadikán (péntek, 18 óra) visszatérnének a helyes útra: a szurkolóik biztatását hazai győzelemmel hálálnák meg.

A huszonkettes (bajnoki) csapdája

Megkóstolhatta a vereség keserű ízét, így elvesztette az évadbeli veretlenségét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a „huszonegy plusz hatos” klubrekordot épített kosárlabdázóink a forduló slágermérkőzésén a harmadik helyen álló és felettébb motivált oroszlányiak otthonában maradtak alul.

Adva van a lecke

Egyetlen alakulat sem szeret Oroszlányba járni – ez alól az NB I/B Piros-csoportot vezető Hoya-Pannon Egyetem Veszprém sem kivétel, mert az ottani gárda bárhol is áll a tabellán, roppant erős ellenfél. Ha ezt vesszük alapul, akkor a kosárlabdázóink március harmadikán (vasárnap, 19 óra) nagy tettet vihetnek véghez.

Hozták a kötelezőt

Az első három negyed jelentős részében megmutatta a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, hogy az NB I/B Piros-csoportban milyen minőséget képvisel, a listavezető kosárlabdázóink ennek köszönhetően fontos idegenbeli győzelmet arattak; egyúttal megőrizték veretlenségüket a másodosztályban.

Huszonegy, mint nyerőszám?

Nem téveszti meg a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémet a leendő ellenfelének tabellán elfoglalt helyezése, az NB I/B Piros-csoportot vezető kosárlabdázóink ezzel együtt február huszonhetedikén (szerda, 19.15 óra) „továbbvinnék” a pompás évadbeli sorozatukat az MTK Törökbálint otthonában.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

0 - 0

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink