Naptár

Betöltése

Hírek

Huszonegy, mint nyerőszám?

Nem téveszti meg a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémet a leendő ellenfelének tabellán elfoglalt helyezése, az NB I/B Piros-csoportot vezető kosárlabdázóink ezzel együtt február huszonhetedikén (szerda, 19.15 óra) „továbbvinnék” a pompás évadbeli sorozatukat az MTK Törökbálint otthonában.

Ezt nem lehet megunni

Megszilárdította pozícióját az NB I/B Piros-csoport tabellájának élén a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink egy viszonylag szoros és kiegyenlített első félidő után ellentmondást nem tűrően viaskodtak, így hovatovább könnyedén őrizték meg a szezonbeli veretlenségüket.

Nem térnének le az útról

Megvédené a hazai pályáját és megőrizné az évadbeli veretlenségét a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém február huszonkettedikén (péntek, 18 óra), a Vetési gimnázium tornatermében favoritnak számító kosárlabdázóinknak ehhez annyit kell tenni, hogy a MEAFC-Miskolcot rákényszerítsék arra, miszerint alkalmazkodjanak a stílusukhoz.

Kupagyőztesek

A szezon eddigi legfontosabb összecsapását is megnyerte a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, a példás csapategységről tanúbizonyságot tett kosárlabdaklubunk a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa győri fináléjában sem tudott hibázni; így az évad egészét illetően továbbra is veretlenek.

Megérdemelten a fináléban

Érvényesítette az akaratát a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa első, győri elődöntőjében; az esélyesebb kosárlabdázóink végül elvégezték, amit előzetesen elterveztek – bejutottak a fináléba –, más kérdés, hogy az alacsonyabban rangsorolt riválisuk sokáig tartotta velük a lépést.

Megcsípnék a többieket

Eljött az idő és az esély: az évad egészét illetően remek formában lévő Hoya-Pannon Egyetem Veszprém megszerezheti az első trófeáját; kosárlabdázóink a dr. Hepp Ferenc emlékkupa február tizenötödikén (péntek, 10.30 óra) tartandó győri elődöntője után a másnapi fináléban is örülnének.

Minden jó, ha vége jó

Elérte a célját tegnap a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém: az NB I/B Piros-csoportban megőrizte makulátlan mérlegét; a tabellát továbbra is vezető kosárlabdázóink becsülettel tették a dolgukat, s mert a hajrában helyén volt a szívük, „kiizzadták” az újabb sikerüket.

Nehéz feladat vár rájuk

Meg sem fordul a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém sportolóinak fejében, hogy a múlt heti rangadójuk „kipipálása” után visszavegyenek a tempóból, február tizedikén (vasárnap, 18 óra) a BKG-Príma SE ellenállását próbálják felőrölni: vagyis győznének Szigetszentmiklóson.

Szép volt, fiúk!

A legigényesebb sportbarátok is csak csettinthettek: a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – egy közönségszórakoztató bajnokin – értékes győzelmet aratott az NB I/B Piros-csoport második helyezettje ellen, a tabellát eztán is makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóinknak a fontos pillanatokban helyén volt a szívük.

Az első a második ellen

A feladat nem egyszerű: komoly erőpróba vár a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémre február elsején (péntek, 18 óra), mikor is az NB I/B Piros-csoport veretlen éllovasa a második helyezettet fogadja. Kosárlabdázóink tudják: védekezésben és támadásban is sokat kell dolgozniuk a dicsőségért.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink