Naptár

Betöltése

Hírek

Európa egyik legjobb kosárlabda akadémiája Veszprémben!

A Canarias Basketball Academy a kontinens egyik legjobb képzését adja majd a magyar és külföldi fiataloknak veszprémi műhelyében.  

A balkezesek világnapján balkezes játékosainkat kérdeztük

Madár András, illetve Medve Máté személyében mindkét balkezes játékosunkat szeretettel köszöntjük.  

„A pályán jó játékosok, az életben jó emberek”

Beszélgetés Csorvási Leventével, a Hepp Kupa-címvédő, bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának menedzserével.  

„Kemény felkészülés várható!”

Interjú a Hepp Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével, Mérész Csabával.  

„Hiszünk a tudatosság varázsában”

Interjú a Hepp Kupa-címvédő, bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatát üzemeltető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójával, Naményi Miklóssal.  

„Itt szeretném valóra váltani az álmom!”

Interjú a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém új játékosával, Mucza Tamással.  

Mucza Tamás Veszprémben folytatja

A hátvéd és bedobó poszton egyaránt bevethető korosztályos válogatott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együtteséhez szerződött.

Mifelénk fejlődhet a legtöbbet

Beszélgetés a főként a négyes poszton bevethető Czirbus Józseffel, aki immáron a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém sikereinek megvalósulásáért küzd; a hajdani utánpótlás válogatott erőcsatár elárulta: a fejlődése – illetve az élvonalbeli perspektíva – miatt döntött úgy, hogy a királynék városában íródjon tovább a karrierje.

Csapatunk és városunk mellett, hazánkat is képviselték

  A szívünk vitt minket, ameddig csak vihetett... S ha még úgy is tűnik, hogy nagy eredményt nem sikerült elérnünk, mi minden pillanatát sikerként éltük meg , hiszen a fejlődésünket szolgálta! – emlékezett vissza Völgyi Marcell a litvániai 3x3 Challenger Tornára, amelyen a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém országos bajnokként hazája mellett, városát is képviselte.  ...

Új fejezetet nyitna

Beszélgetés a hátvéd és bedobó poszton is bevethető Medve Mátéval, a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém új szerzeményével, aki tíz éve – az Atomerőmű SE tagjaként – aranyérmes lett az élvonalban, ám a királynék városában nem a paksi emlékeiből szándékozik megélni; mint közölte: nagy reményekkel és komoly célokkal érkezik mifelénk.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

87 - 101

2024. 05. 12. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink