Naptár

Betöltése

Hírek

Erőt demonstráltak

Nagy volt a szakadék a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém és aktuális riválisa között az NB I/B Piros-csoport tegnapi mérkőzésén, az idegenben magabiztos győzelmet aratott kosárlabdázóink újabb kicsi lépést tettek annak érdekében, hogy elérjék a további céljaikat.

Csúcsforma híján, „csak” nyertek

Egy rövid periódustól eltekintve, képtelen volt az igazi arcát mutatni, a képességeit kiaknázni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink a vártnál komolyabb ellenállásba ütköztek, ugyanakkor továbbra is veretlenek az NB I/B Piros-csoportban.

Tudják, hogy mi a teendő

Újabb lépést tenne előre a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a szezonban még veretlen kosárlabdázóink január huszonharmadikán (szerda, 18 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadót fogadják, és nem óhajtanak letérni arról az útról, amin ősz óta járnak.

Százasok

Fertályóra sem kellett a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek, hogy kilátástalan helyzetbe hozza aktuális riválisát, a zajló másodosztályú ligában még nem botlott kosárlabdázóink ugyanakkor a második negyed közepétől megtorpantak és hullámzó teljesítményt nyújtottak.

Listavezető kontra sereghajtó

Papíron egy ismét könnyebben hozható mérkőzés előtt áll a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, viszont az esélyesebb kosárlabdázóink január tizenhetedikén (csütörtök, 18 óra) az idén látottaknál magabiztosabban játszanának, hogy a hazai fellépésükön ne elsősorban a küzdelem domináljon.

Nehéz szülés volt

Gyakran a kötelező győzelmet a legkeservesebb megszerezni, eme tételt igazolta a dr. Hepp Ferenc emlékkupa ötödik fordulója: a hazai környezetben szerepelt Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a vártnál jóval körülményesebben váltott jegyet a sorozat négyes döntőjére.

A lényeg a győzelem

Nehezen őrölte fel a roppant szívósan küzdött riválisa ellenállását a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportot makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink értékes diadalt arattak a – bajnokit a második félidőben teljesen nyílttá tett – „ragadozók” otthonában.

Boldog újévet kívánnának

Ha agresszíven és keményen védekezik a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém január ötödikén (szombat, 17 óra), akkor a Nagykőrösi Sólymok KE pályáján könnyebben valósíthatja meg az elképzeléseit, az éllovas kosárlabdázóink mindazonáltal minél kisebb teret engednének a riválisnak.

Győzelem a karácsonyfa alá

Az előzetes esélylatolgatásoknak megfelelően, a tizenharmadik bajnokiját is „hozta” a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportot továbbra is makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink legfeljebb amiatt búslakodhattak, hogy nem érték el a száz pontot.

Siker, mint karácsonyi ajándék

Győzelemmel vonulna rövid téli pihenőjére a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Piros-csoportját hibátlan mérleggel vezető kosárlabdázóink december huszonegyedikén (péntek, 18 óra) ráadásul jól is játszanának a híveik előtt, dacára annak, hogy nehéz csata vár rájuk.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink