Naptár

Betöltése

Hírek

Drámai fordítás a végén

Végül is nem engedett meg magának újabb kisiklást a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályú pontvadászat felsőházi rájátszásában, de a lefújáskor győzelemnek örülhetett kosárlabdázóink ennél könnyebben is bejuthattak volna a jövő héten kezdődő elődöntőbe.

Ennél több van bennük

Remélhetőleg tudják a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy a felsőházi rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén mit és hol rontottak el, hiszen ezúttal önmagukat verték meg. Sportolóink jövő héten nem engedhetnek meg maguknak újabb kisiklást.

Egy–null, ide…

Megdolgozott, ám leginkább vért izzadt a sikerért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felsőházi rájátszás negyeddöntőjének első mérkőzésén, a csúcsformájuktól messze pattogtatott kosárlabdázóink ily’ módon előnybe kerültek a két diadalig tartó párharcban.

Nyújtsák azt, amire képesek

A képlet mondhatni egyszerű: a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek nyerni kell a rájátszás két diadalig tartó negyeddöntőjének első, április 25-én (szerda, 17 óra) tartandó derbijén; a vendéglátói szerepkörbe került kosárlabdázóink készen állnak a „túlórai bevetésre”, tudják, hogy mi a feladatuk.

Száz pont felett…

Papírforma eredmény született az NB I/B Piros-csoport utolsó alapszakaszbeli körében: a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém folytatta tavaszi győzelmi sorozatát. Kosárlabdázóink másodikként zárták a bajnokság első fázisát és bíztató formában várják a közelgő rájátszást.

Aligha lesz könnyű dolguk

Folytatná jó tavaszi sorozatát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink az NB I/B Piros-csoport utolsó alapszakaszbeli körében, április tizennegyedikén (szombat, 18 óra), a saját játékukra fókuszálva megőriznék a hazai pályán elért negyedéves „érinthetetlenségüket”.

Minden jó, ha vége jó

Megőrizte a tavasszal mutatott jó formáját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink hősies küzdelemben, a híveiket kiszolgálva „behúzták” az NB I/B Piros-csoport forró hangulatú csúcsrangadóját, így – a zárás előtt egy körrel – másodikak lettek az alapszakaszban.

A legfőbb cél a győzelem

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprémben van annyi, ami a másodosztályú bajnokság április hatodikán (péntek, 17 óra) tartandó csúcsrangadója előtt bizakodásra ad okot, az éllovas Oroszlányi SE Lions elleni itthoni mérkőzés remek propagandája lehet a sportágnak.

Az idegek harca is volt

Egy végletekig kiélezett csatát nyert meg tegnap a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a kosárlabdaműhelyünk játéka ugyan nem működött az elvárt sebességen, ám a szigorú védekezésükkel – fizikailag is – felülmúlták az ellenfelet.

Nagy csatára számítanak

Ha megfelelően koncentrálnak, kellő agresszivitással és csapatként játszanak, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói március harmincadikán (péntek, 17 óra) megteremthetik maguknak az esélyt a sikerre; a lényeg, hogy a helyi hívek jó mérkőzést láthassanak.

Következő mérkőzés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 10. 24.

Korábbi mérkőzés

GY

Nagykőrösi Sólymok KE
VS  Veszprém KK

82 - 102

2024. 10. 18. 19:30

Kövess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink