Naptár

Betöltése

Hírek

Első a harmadik ellen

Ismét a védekezés lehet a siker kulcsa; tudják ezt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktívái is, akik január tizenötödikén (péntek, 17 óra), a múlt hetinél koncentráltabb játékkal győznék le a Tehetséges Fiatalok-Budapestet.

Év eleji formát mutattak

Nyert, de aligha kerül be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém históriáskönyvének legszebb fejezetei közé – a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának tizedik fordulójában – a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó felett aratott diadal.

Saját kosárlabdájukat játszanák

Miként az előző évet zárta, úgy – vagyis diadallal – kezdené az újat a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, ahol január nyolcadikán (péntek, 17 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadót látják vendégül.

Boldog új évet kívántak

Győzelemmel zárta az esztendőt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, listavezető kosárlabdázóink úgy diadalmaskodtak a megyei rangadón, hogy az ellenfelet egyszer sem engedték vezetni.

Legyen (kosárlabda)ünnep, ajándékkal!

Igazi közösséget alkotva, összeszedetten, taktikusan és fegyelmezetten játszana a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém december 19-én (szombat, 18 óra) a Concordia-Motax KC Pápa otthonában, a várhatóan különleges hangulatú megyei rangadón.

Száz pont felett

Egy nyúlfarknyi kitérő után visszatalált a győzelmi ösvényre a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, kosárlabdázóink a nyolcadik körben esélyeshez méltóan nyertek és továbbra is vezetik a tabellát.

Vannak még tartalékaik

Közönsége hathatós támogatásával – jó ritmusban és kellő agresszivitással – őrölné fel a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém december 11-én (péntek, 17 óra) az idegenben eddig nem túl acélos Bajai Bácska FKE ellenállását.

Nem történt tragédia

Elvesztette veretlenségét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, a másodosztályban eddig parádézott kosárlabdázóink az – immár a dobogóra is „felkéredzkedett” – oroszlányiak otthonában kaptak ki.

Megőriznék a veretlenségüket

Nehéz csata előtt áll az NB I/B Nyugati-csoportjában eddig meggyőző teljesítményt nyújtott HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, december negyedikén (péntek, 19 óra) az Oroszlányi SE Lions felettébb hangulatos otthonában vizitálnak.

Más súlycsoportban voltak

Hatodik fellépését is hozta a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, kosárlabdázóink mindezt oly’ magabiztosan és meggyőző fölénnyel tették, hogy a nézők a végén kis híján „belealudtak” a mérkőzésbe.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink