Naptár

Betöltése

Hírek

Felfelé a lejtőn

Ha nem is könnyen, de megszerezte első évadbeli győzelmét az NB I/B Nyugati-csoportban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – a sok hibával játszott kosárlabdázóink fontos sikernek örülhettek, köszönhetően a második félidőre feljavult védekezésüknek is.

Érvényesítenék az akaratukat

Ha a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói azt nyújtják, amit tudnak, akkor október másodikán (vasárnap, 17 óra) nem érheti őket különösebb baj az NB I/B Nyugati-csoportban két győzelemmel indított Budafoki KK otthonában.

Így ki lehet kapni…

Évadbeli második csatáját is elvesztette a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban, kosárlabdázóink számára döcögősen indult a rangadó, aztán ahogy szigorúbb lett a védekezésük, úgy váltak pontosabbá a támadásaik.

Szurkolók nélküli rangadó

Zárt kapuk mögött kell lejátszani szeptember 23-án (péntek, 17 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém–Oroszlányi SE Lions rangadót a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának második fordulójában.

Ennél csak jobb jöhet

Nem tudott ritmusra lelni az NB I/B Nyugati-csoport nyitányán a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a sok sebből vérző kosárlabdaműhelyünk játékosai temérdek hibát vétettek, csapnivalóan védekeztek és a második félidőben teljesen szétestek.

Elköszöntek a testvérek

Közvetlenül a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoport nyitánya előtt változások történtek a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém játékos-keretében. 

Elkészülni, vigyázz, kész, rajt!

Felkészülten várja az NB I/B Nyugati-csoport nyitányát a holt idényben kisebb átalakuláson keresztülment – immár hosszabb kispaddal rendelkező – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém; kosárlabdázóink szeptember 17-én (szombat, 17 óra) az MTK Törökbálint otthonában mutatkoznak be.

Hasznot hajtó edzőtábor

Jó képzési lehetőséget biztosított a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém három fiatal trénerének és négy utánpótláskorú játékosának az Olaszországban székelő Stella Azzurra július második felében megtartott edzőtábora, ahol – egy hétig – magas színvonalú szakmai munkát végeztek.

A tudása legjavával szolgálna

Beszélgetés a kétszeres MK-bronzérmes Helmeczi Andrással, akit ugyan hívtak az élvonalba is, ám ő a szerinte igazán erős veszprémi műhely mellett döntött, ahol kedvesen fogadták, igaz, azt kevesen tudták róla, hogy egykor az NBA-sztár Draymond Green ellen is kosárlabdázott

A letelepedés sincs kizárva

Beszélgetés a kulcsemberi szerepkörre pályázó Jilling Lászlóval, aki évekkel ezelőtt már pattogtatott Oltárczy Mátéékkal, s ahogy akkortájt, ezúttal is a másodosztály elejére vezetné a kosárlabdaműhelyünket, ahol az elöljárók szimpatikus jövőképet vázoltak fel előtte

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink