Naptár

Betöltése

Hírek

Nem veszik fél vállról őket

Hazai környezetben hovatovább kötelező nyerni a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek február 24-én (péntek, 17 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó ellen, kosárlabdázóink azonban úgy vannak vele: éllovasként hiába favoritok, ezt a pályán is bizonyítaniuk kell.

Ha egyszer egy üzlet beindul…

Miután újabb rangadót nyert meg, folytatta szenzációs sorozatát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban; a mindvégig türelmes kosárlabdázóink zsinórban tizennegyedik fellépésüket hozták, így továbbra is vezetik a tabellát.

Újabb rangadó vár rájuk

Nagy fegyvertény lenne, ha a megyeszékhely kosárlabdaéletének egyik legszebb időszakát élő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém február 17-én (péntek, 19 óra) nyerne a Bonyhádi KSE otthonában. Az éllovas persze azon lesz, hogy a Nyugati-csoportban megtartsa aktuális pozícióját.

Lepattantak Pavlovicékról

Miután a fővárosban is komolyan vette a dolgát, megvalósította elképzeléseit a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának éllovasa a palánkok alatt erődemonstrációt tartott és zsinórban tizenharmadik győzelmét aratta.

Nincs bennük félsz

Folytatná remek szériáját az NB I/B Nyugati-csoportban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a liga legjobb formában lévő csapata február negyedikén (szombat, 18.30 óra) az otthonában különösen veszélyes Tehetséges Fiatalok-Budapest pályáján vizitál.

Nem egy tucatcsapat

Nyertek, sorozatban tizenkettedik győzelmüket aratták a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolói, de a feldobás előtti vállalásuknak nem igazán tettek eleget: kiváltképp a második félidőben adósak maradtak a közönségszórakoztató kosárlabdával.

Aligha lesz könnyű dolguk

Azt mutatná meg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport tizennegyedik körében, január 26-án (csütörtök, 17 óra) a Budafoki KK vendéglátójaként, hogy amit múlt héten nyújtott az oroszlányi „oroszlánbarlangban”, az nem a véletlen műve volt.

Hőstett az oroszlánbarlangban

Új éllovasa van az NB I/B Nyugati-csoportnak: a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a zseniális negyedik negyedbeli „műsorával” megnyerte a liga sokáig emlékezetes csúcsrangadóját, így kosárlabdázóink zsinórban tizenegyedik diadalukat aratták.

Az első a második ellen

Csak akkor lehet esélye a tabellamásodik HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek január huszadikán (péntek, 19 óra) az éllovas Oroszlányi SE Lions otthonában nyerni, ha minél több kosárlabdázója a tudása legjavához közelítőt nyújt.

Megszilárdították a dobogós helyüket

Visszavágott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a nyitó fordulóban elszenvedett kiadós, törökbálinti fiaskóért – a sikerért alaposan megdolgozott, sok energiát mozgósított kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoportban zsinórban a tízedik diadalukat aratták.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink