Naptár

Betöltése

Hírek

Megőriznék az állásaikat

Nem „egyszerű” riválishoz látogat a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – a MEAFC-Miskolc otthonában senki sem mehet biztosra –, ám kosárlabdázóink november hetedikén (szerda, 17.30 óra) kizárólag sikerben gondolkodnak, ami sikerülhet is, ha agresszíven védekeznek, illetve gyorsan és koncentráltan támadnak.

Újra száz pont felett

Érvényesült a felek közötti tudásbeli különbség a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa harmadik fordulójában, miután kosárlabdázóink nem voltak egy súlycsoportban a szerény képességű ellenféllel, valóságos erődemonstrációt nyújtva jutottak az eseménysorozat következő körébe.

Hatból hat

Nem volt hibáktól mentes a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém produkciója tegnap az NB I/B Piros-csoport hatodik alapszakaszbeli fordulójában, azonban a veretlen kosárlabdázóink összességében kézben tartották a csata irányítását – a bőrét nehezen adó ellenféllel szemben.

Bíznak magukban

Mivel az őszi sikerek nem altatják el a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémet, kosárlabdázóink – október huszonhatodikán (péntek, 18 óra), hazai környezetben – tovább nyújtanák a győzelmi szériájukat az NB I/B Piros-csoportban; az előző fellépéseikre mindazonáltal építhetnek.

Helyén volt a szívük

Komoly ellenállásba ütközött a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport alapszakaszának ötödik fordulójában, a pályán egyenlő erők küzdelme zajlott, ám ami a legfontosabb: mikor igazán kellett, Madár Andrásék a megfelelőnél is jobb szintet képviseltek.

Okosan kell játszaniuk

Ha nyerni akar a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október huszadikán (szombat, 17.30 óra), akkor az eddigieknél is jobb játékkal kell szolgálnia a MAFC otthonában, lévén, egy hozzájuk hasonlóan remek formában lévő – ősszel még szintén veretlen – és jól összerakott csapathoz látogatnak.

Jár nekik az elismerés

Jó úton halad a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, az ősszel még veretlen kosárlabdázóink tegnap, hazai környezetben papírforma, mi több, kiütéses diadalt arattak; úgy odatették magukat, hogy a rivális nem találta a produkciójuk ellenszerét.

Csak a diadal jár a fejükben

Veszélyes rivális ellen lép pályára a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október tizenkettedikén (péntek, 18 óra), ám az évadban még veretlen kosárlabdázóink számára – a Vetési gimnázium tornatermében – kizárólag a győzelem lehet az egyetlen elfogadható eredmény.

Gond nélkül

Érvényesült a papírforma, illetve a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém akarata tegnap az NB I/B Piros-csoportban, az esélyesebb és gyors játékot diktált kosárlabdázóinkat nem érte különösebb meglepetés a Mecsek-alján, noha a védekezésükbe kevés energiát fektettek.

Egyszerű a képlet…

Ha csak a tabellára szorítkozunk, mondhatjuk, hogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a toronymagas esélyese az október hatodikán (szombat, 17 óra), a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó otthonában vívandó derbinek, de a hazaiak aligha fehér zászlóval várják a kosárlabdázóinkat.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink