Naptár

Betöltése

Hírek

Vérfrissítés a keretben

Változások történtek az év elején a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém keretében: pénteken elköszön városunktól a rendre klasszisteljesítményt nyújtó Farkas Attila is, a csapat összességében még sem gyengül meg.

Csapatként jeleskednének

Az év végi ünnepeket „kipipálva” olyan hazai fellépés vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre január 9-én (péntek, 19 óra) az MKB-Euroleasing Vasas ellen, mikor is előzetesen kosárlabdázóinknak áll a zászló.

Kár a végéért

Noha az első félidőben jól tartotta magát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Nyugati-csoportjában szereplő kosárlabdázóink fájó bajai vereséggel búcsúztatták az évet.

Szálkák lennének a bajai halászlében

A kosárlabda NB I/B Nyugati-csoport talán legjobb formájában lévő köréhez, a szintén négy közé vágyó Bajai Bácska FKE-hez látogat december 18-án (csütörtök, 17 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém.

Így kell ezt csinálni

Pompás diadallal kívánt a sportbarátoknak kellemes ünnepeket a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoportjának megyei rangadóján hamar döntésre vitték a dolgot.

Nincs mese, nyerni kell

Fogadkoznak a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy december 12-én (péntek, 19 óra) „odateszik magukat” és a támadójátékuk nem vall kudarcot a Motax-Concordia KC Pápa elleni rangadón.

Ennél több kell a folytatásban

Miután csapnivaló támadójátékkal rukkolt elő a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának hetedik fordulójában, – ha kis különbséggel is, de – kikapott a Hűség-városában.

A film forog tovább

Újabb nehéz párharc előtt áll a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, kosárlabdázóink december ötödikén (péntek, 19 óra) a Soproni MAFC-NyME otthonába látogatnak.

Minden jó, ha a vége jó

Nem kosárlabdázott jól, de ami ennél fontosabb: hazai környezetben nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának hatodik fordulójában.

Czakó az All-Star gálán

Beválasztották Czakó Tamást, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolóját a november 29-i, budapesti All-Star gála részeként tartandó egyetemisták és főiskolások Kelet-Nyugat mérkőzésének nyugati-keretébe.

Következő mérkőzés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 10. 24.

Korábbi mérkőzés

GY

Nagykőrösi Sólymok KE
VS  Veszprém KK

82 - 102

2024. 10. 18. 19:30

Kövess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink