Naptár

Betöltése

Hírek

Jegyet váltottak a négy közé

Ha nem is tüsténkedett csúcsformában, tovább írta jó sorozatát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink a felsőházi playoffban megnyerték az első, két diadalig tartó párharcukat és készülhetnek az álomelődöntőre.

Lezárnák a párharcot

A negyeddöntő második csatája következik: a két diadalig tartó rájátszás nyitó körének első felvonásán előnybe került HOYA-Pannon Egyetem Veszprém április 16-án (szombat, 18 óra) jegyet váltana a liga négy legjobb csapata közé.

A vártnál simább „egy-null”

Előnybe került a két győzelemig tartó rájátszás nyitó körének első felvonásán a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a továbbjutásra esélyesebb kosárlabdázóink megérdemelten nyertek, s megőrizték évadbeli hazai veretlenségüket.

Küzdeni, hajtani fognak

A másodosztályban is elrajtol a rájátszás, ahol az esélyesség, a papírforma és a kötelező siker szóhasználat nem képez masszív alapot. Tudják ezt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktívái is, akik április hetedikén (csütörtök, 17 óra) az Óbudai Kaszásokat fogadják.

Egy majdnem százas, idegőrlő csata

Egy nagy találkozón, győzelemmel zárta az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az elsőként „leintett” kosárlabdázóink zsinórban tízedik diadalukat aratták és várják a nyakukon lévő rájátszást.

Bátran, ugyanakkor precízen

Szépen fejezné be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszát, csapatunk a záró fordulóban, április harmadikán (vasárnap, 18 óra) a Tehetséges Fiatalok-Budapest otthonában vendégeskedik.

Zsinórban a kilencedik siker

Nem adott száz százalékot magából a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoport tegnapi, pécsi játéknapján, a hajrában tekintélyes előnyt „leadott” kosárlabdázóink mégis diadalittasan térhettek haza.

Csapatjátékkal szolgálnának

Remélhetőleg az alapszakasz-diadal után is talál motivációt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportban, ahol az utolsóelőtti körben, március 25-én (péntek, 19.20 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadónál vizitál.

Nyugaton a helyzet változatlan

Megnyerte az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a tabella élén végzett –minden dicséretet megérdemlő – kosárlabdázóink a hétközi fordulóban tizennyolcadik sikerüket aratták.

Az első a második ellen

Motiváltan és koncentráltan várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március 22-én (kedd, 17 óra) a Vasas Akadémiát; a felek csatája nagyban befolyásolja az NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának elsőségét.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink