Naptár

Betöltése

Hírek

Előrehaladás – minden szinten

Az alapvető célkitűzéseit teljesítette a nyugodt körülmények között működő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az alapszakaszbeli csoportját megnyerő, az NB I/B-ben végül negyedik helyen zárt klub ugyanakkor változások előtt áll: zászlajukra a fiatalítást tűzték.

Nem történt tragédia

Negyedik helyen zárta a másodosztályú kosárlabda-bajnokságot – az évad végére elfáradt – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, miután a felsőházi rájátszás bronzérméért zajló párharc harmadik, mindent eldöntő mérkőzésén kikapott.

Az nevet, aki a végén nevet

Nem elsősorban szakmai dolgok, inkább a jobb fizikai és mentális állapot határozhat a felsőházi rájátszás bronzérméért zajló párharc harmadik, mindent eldöntő derbijén. A képlet egyszerű: amelyik kör június negyedikén (szombat, 18 óra) nyer, az dobogós.

Kiegyenlítették az állást

A felsőházi rájátszás bronzérméért zajló párharc második derbijén a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kihasználta a pályaelőnyét – a meccsben maradt kosárlabdázóink kaptak egy esélyt, hogy hétvégén felállhassanak a liga dobogójára.

Készen állnak a győzelemre

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém aktívái tudják, mit kell tenniük azért, hogy június elsején (szerda, 17 óra) hozzák a felsőházi rájátszás bronzérméért zajló párharc második derbijét: a sérülések miatt tartalékos mieink a szurkolóik segítségével egalizálnák az állást.

Egy–null, oda

Elvesztette a felsőházi rájátszás bronzérméért kiírt párharc nyitó felvonását a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, de a két győzelemig tartó csata ezzel együtt nincs lefutva: kosárlabdázóinkban maradt erő és energia a folytatásra, a fordításra.

Nagy küzdelemre számítanak

Az alapszakasz-elsők, a felsőházi rájátszás elődöntőiben elvérzett klubok vívják a másodosztályú bajnokság bronzcsatáját, a nyugaton „befutott” HOYA-Pannon Egyetem Veszprém május 28-án (szombat, 18 óra) a keleten megdicsőült Konecranes-Salgótarjáni KSE otthonában vizitál.

Rémálom a Vértes lábánál

A felsőházi rájátszás elődöntőjének második mérkőzésén is kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém; az első félidőben elfogadhatóan teljesített kosárlabdázóink az utolsó fertályórában elvesztették tartásukat a – fináléba jutott – helyiek oroszlánbarlangjában.

Igenis van még visszaút

Bizonyítana a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, mindent megtenne azért, hogy a felsőházi rájátszás elődöntőjének második, május 13-án (péntek, 19 óra) tartandó fellépésén egalizáljon az előnyben lévő Oroszlányi SE Lions katlanjában.

Kikaptak és sokat vesztettek

Tán a legrosszabbkor, a felsőházi rájátszás elődöntőjének nyitányán „bukta el” évadbeli hazai veretlenségét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink nem használták ki pályaelőnyüket, s a két diadalig tartó csatában hátrányba kerültek.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink