Naptár

Betöltése

Hírek

Megérdemelten a fináléban

Érvényesítette az akaratát a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa első, győri elődöntőjében; az esélyesebb kosárlabdázóink végül elvégezték, amit előzetesen elterveztek – bejutottak a fináléba –, más kérdés, hogy az alacsonyabban rangsorolt riválisuk sokáig tartotta velük a lépést.

Megcsípnék a többieket

Eljött az idő és az esély: az évad egészét illetően remek formában lévő Hoya-Pannon Egyetem Veszprém megszerezheti az első trófeáját; kosárlabdázóink a dr. Hepp Ferenc emlékkupa február tizenötödikén (péntek, 10.30 óra) tartandó győri elődöntője után a másnapi fináléban is örülnének.

Minden jó, ha vége jó

Elérte a célját tegnap a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém: az NB I/B Piros-csoportban megőrizte makulátlan mérlegét; a tabellát továbbra is vezető kosárlabdázóink becsülettel tették a dolgukat, s mert a hajrában helyén volt a szívük, „kiizzadták” az újabb sikerüket.

Nehéz feladat vár rájuk

Meg sem fordul a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém sportolóinak fejében, hogy a múlt heti rangadójuk „kipipálása” után visszavegyenek a tempóból, február tizedikén (vasárnap, 18 óra) a BKG-Príma SE ellenállását próbálják felőrölni: vagyis győznének Szigetszentmiklóson.

Szép volt, fiúk!

A legigényesebb sportbarátok is csak csettinthettek: a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – egy közönségszórakoztató bajnokin – értékes győzelmet aratott az NB I/B Piros-csoport második helyezettje ellen, a tabellát eztán is makulátlan mérleggel vezető kosárlabdázóinknak a fontos pillanatokban helyén volt a szívük.

Az első a második ellen

A feladat nem egyszerű: komoly erőpróba vár a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémre február elsején (péntek, 18 óra), mikor is az NB I/B Piros-csoport veretlen éllovasa a második helyezettet fogadja. Kosárlabdázóink tudják: védekezésben és támadásban is sokat kell dolgozniuk a dicsőségért.

Erőt demonstráltak

Nagy volt a szakadék a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém és aktuális riválisa között az NB I/B Piros-csoport tegnapi mérkőzésén, az idegenben magabiztos győzelmet aratott kosárlabdázóink újabb kicsi lépést tettek annak érdekében, hogy elérjék a további céljaikat.

Csúcsforma híján, „csak” nyertek

Egy rövid periódustól eltekintve, képtelen volt az igazi arcát mutatni, a képességeit kiaknázni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink a vártnál komolyabb ellenállásba ütköztek, ugyanakkor továbbra is veretlenek az NB I/B Piros-csoportban.

Tudják, hogy mi a teendő

Újabb lépést tenne előre a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a szezonban még veretlen kosárlabdázóink január huszonharmadikán (szerda, 18 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadót fogadják, és nem óhajtanak letérni arról az útról, amin ősz óta járnak.

Százasok

Fertályóra sem kellett a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek, hogy kilátástalan helyzetbe hozza aktuális riválisát, a zajló másodosztályú ligában még nem botlott kosárlabdázóink ugyanakkor a második negyed közepétől megtorpantak és hullámzó teljesítményt nyújtottak.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink