Naptár

Betöltése

Hírek

Már az új teendőkre koncentrálnak

Az előző évadhoz képest több tekintetben előrelépett a névadó szponzorra lelt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, más kérdés: ha csak nüánsznyival is, de nem teljesültek az előzetesen megfogalmazott céljaik.

Fiatalokat is díjaztak

Miután csak egy hajszál választotta el a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet a szezon előtt lefektetett terveitől, múlt héten jó hangulatban telt a kosárlabdaműhely idényzáró ünnepsége.

Kiváló erőcsatár érkezik

Klasszis kosárlabdázóval, az élvonalban is remek mutatókkal jelentkezett Körtélyesi Gergellyel erősítette meg következő évadbeli keretét a mind komolyabb terveket dédelgető HOYA-Pannon Egyetem Veszprém.  

Keserédes szezonzárás

Miután a múlt heti, fővárosi „fiaskót” követően hazai környezetben is vereséget szenvedett, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém tízedik helyen végzett a másodosztályú kosárlabda-bajnokságban.

Búcsúzni csak szépen szabad

Az évad utolsó fellépése előtt áll a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ha május 27-én (szerda, 19 óra) idehaza több mint hat ponttal nyernek a Budapesti Honvéd SE ellen, a másodosztály kilencedik helyén zárnak.

Még semmi nem dőlt el

Kikapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a középházi rájátszás utolsó előtti derbijén, de a hatpontos vereséggel van sansza arra, hogy – a jövő heti visszavágón – megszerezze a másodosztály kilencedik helyét.

Célkeresztben a kilencedik hely

A középházi rájátszás záró, 9-10. helyért vívandó párharca vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre, a „túlórában” még veretlen mieink május 22-én (péntek, 19 óra) a Budapesti Honvéd SE otthonában lépnek fel.

Válogatott irányító érkezik

Magyar bajnok és kupagyőztes kosárlabdázóval kötött szerződést és erősítette meg játékoskeretét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – Simon László nyáron csatlakozik az értékeit megtartó bakonyi egyesülethez.  

Továbbjutás kettős győzelemmel

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 9-12. helyért kiírt rájátszás második mérkőzésén is fölényesen legyőzte a szombathelyi fiatalokat.

Nem dőlnek hátra

Ahogy a középházi rájátszás első, úgy a második köréből is kettős sikerrel juthat tovább a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amely május 8-án (péntek, 19 óra) a Falco KC Szombathely II-t fogadja.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink