Naptár

Betöltése

Hírek

Jó helyre került

Ahogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém többi alkalmazottja, a nemrég szerződtetett Kovács Ádám is jóleső várakozással tekint a jövőbe. A legfontosabb cél egy erős és versenyképes csapat kialakítása – szerencsére a több poszton is bevethető bedobó egyéni ambíciói ezzel egybeesnek.

Nagyvadat lőttek vele

A vagány és bevállalós kosárlabdát „hirdető” Madár András az előttünk álló évadban azon lesz, hogy jól illeszkedjen az új kenyéradója, a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém szerkezetébe és a gárda hasznára legyen – amely vele nagyobb eséllyel veheti fel a harcot az élvonalbeli tagságért.

Állnak a kihívások elé

Aktív volt a „játékos-piacon” a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, a holt idényben öt sportoló szerződtetését ütötték nyélbe. A műhely céljai tiszták és világosak: a „régi és új bútordarabokat” egységes csapattá, s igazi közösséggé kovácsolni, amely az élvonalbeli tagságot is kiharcolhatja.

Szép volt, jó volt, ennyi volt

Mivel az előző évadban – a gyorsasága és a pompás cselei helyett – inkább a rutinját helyezte előtérbe, Simon László elhatározta: pontot tesz a karrierje végére. A Hoya-Pannon Egyetem Veszprém karmestere felett nem elsősorban az idő járt el, más kérdés, hogy a sérülései miatt, tavasszal már nem tudott a korábbiakhoz hasonló nívón játszani.

Aki garancia a sikerre

Jól cseng a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém új utánpótlás szakág-vezetőjének neve a kosaras-berkekben: a soproni GySEV-Ringával hajdan Ronchetti-kupát nyert Saeed Armaghani legutóbb a Vasas Akadémia szakmai igazgatójaként dolgozott, most pedig a királynék városában vállalt munkát.

Minden szinten, szinte minden

Tíz kategóriában hirdettek győztest az OTP Junior Adidas Streetball Challenge veszprémi állomásán, amit a színes és változatos kísérőprogramokat kínált szervezők nagy érdeklődés mellett hoztak „tető alá” a megyeszékhely sétálóutcáján.

Szélesedő utánpótlásprogram

Jó alapokat és kedvet kapnak azok a fiatalok a rendszeres testmozgáshoz, a kosárlabdához, akiket a minap a Vetési gimnázium tornatermében köszöntöttek a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – immáron hagyományosnak tekinthető – évadzáró ünnepségén.

Streetball a sétálóutcán

Minden bizonnyal benépesülnek a küzdőterek a kosárlabda népszerűsítését szolgáló sorozat, az OTP Junior Adidas Streetball Challenge június tizenhatodikán (szombat, 9 óra) tartandó veszprémi állomásán. A helyi és a környékbeli kosaras-palánták remélhetőleg szép számmal képviseltetik magukat a dzsemborin.

Érem nélkül

Negyedik helyen végzett a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályú kosárlabda-bajnokságban, miután a felsőházi play-off harmadik helyéért kiírt párharc második felvonását – hazai környezetben, kiváltképp a hullámzó dobóteljesítménye okán – elvesztette.

A szebbik arcukat mutatnák

Nincs más választása a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémnek május 30-án (szerda, 18 óra), a felsőházi play-off harmadik helyéért zajló párharc második felvonásán, mint a győzelem, kosárlabdázóinknak – a múlt heti vereség után – ez az utolsó esélyük arra, hogy „életben maradjanak”.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink