Naptár

Betöltése

Hírek

Akire méltán lehetett felnézni…

Beszélgetés a kilencvennégyszeres válogatott Kámán Tamással, aki a bajnoki arany-, ezüst- és bronzérmet, továbbá MK-diadalt is tartogatott pályafutására a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém magasbedobójaként tett pontot.

Sikerek, díjak, tervek

Évről-évre mind több fiatal csatlakozik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kötelékéhez, s noha a versenyeztetésük során nem az eredményeken van a hangsúly, diadalok részesei lehetnek. Többek között ez hangzott el a klub hagyományos évadzáró ünnepségén.

Labdalopásban élen jár

Újabb remek képességű sportolóval erősítette meg a játékoskeretét a nemrég zárult másodosztályú bajnokságban ezüstérmet szerzett HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, Lakosa Ákos az előző szezonban pompás mutatókkal jelentkezett a „keleti-blokkhoz” tartozó csapatánál.

Streetball a sétálóutcán

Benépesültek a küzdőterek a kosárlabda népszerűsítését és tömegesítését szolgáló sorozat – a 25. OTP Junior Adidas Streetball Challenge – hétvégi, veszprémi állomásán. A helyi és környékbeli kosaras-palánták szép számmal képviseltették magukat a hagyományos dzsemborin.

Az első nyári szerzemény

Régi-új kosárlabdázóval erősítette meg a játékoskeretét a másodosztályú pontvadászatban hétvégén ezüstér-met szerzett HOYA-Pannon Egyetem Veszprém; a klub első nyári szerzeménye, Hegedűs Gergely legutóbb a 2006/2007-es idényben pattogtatott a királynék városában.

Az ezüstérem is szépen csillog

Méltó, egyenrangú ellenfélnek bizonyult a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B-s pontvadászat fináléjának  második ütközetén, a cívisvárosban több jó periódust felmutatott kosárlabdázóink egy rendkívül kiélezett és izgalmas csata végén kapituláltak.

Feladni?! Azt már nem…

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az évadban már többször megmutatta, hogy idegenben is képes remek műsorra, kosárlabdázóinknak a döntő második derbijén, június harmadikán (szombat, 17 óra) minden eddiginél többet kell prezentálniuk az egy–nullára vezető Debreceni EAC otthonában.

Ennél több kell Debrecenben…

Rögtön a másodosztályú bajnokság döntőjének első derbijén elvesztette a pályaelőnyét – az egyik alapemberét nélkülöző – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, mivel Körtélyesi Gergely hiánya nagy érvágásnak bizonyult, kosárlabdázóink végig az eredmény után futottak.

Jöjjön, aminek jönnie kell!

Ha még sikeresebb akar lenni a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a másodosztályban, a döntő első derbijén, május 26-án (péntek, 17 óra) a legjobbját kell nyújtania a Debreceni EAC ellen. Az egyik alapemberét nélkülöző klubunk várja a szurkolóit, lévén, a Vetési gimnáziumban elkél majd a segítség.

Döntőt érő diadal, vezéráldozattal

Harcolhat tovább a másodosztály bajnoki címéért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a fináléba jutott kosárlabdázóink a felsőházi rájátszás két győzelemig tartott elődöntőjének harmadik felvonásán megdolgoztak a magabiztos sikerért, igaz, az örömükbe üröm is vegyült.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink