Naptár

Betöltése

Hírek

Újra száz pont felett

Érvényesült a felek közötti tudásbeli különbség a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa harmadik fordulójában, miután kosárlabdázóink nem voltak egy súlycsoportban a szerény képességű ellenféllel, valóságos erődemonstrációt nyújtva jutottak az eseménysorozat következő körébe.

Hatból hat

Nem volt hibáktól mentes a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém produkciója tegnap az NB I/B Piros-csoport hatodik alapszakaszbeli fordulójában, azonban a veretlen kosárlabdázóink összességében kézben tartották a csata irányítását – a bőrét nehezen adó ellenféllel szemben.

Bíznak magukban

Mivel az őszi sikerek nem altatják el a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémet, kosárlabdázóink – október huszonhatodikán (péntek, 18 óra), hazai környezetben – tovább nyújtanák a győzelmi szériájukat az NB I/B Piros-csoportban; az előző fellépéseikre mindazonáltal építhetnek.

Helyén volt a szívük

Komoly ellenállásba ütközött a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport alapszakaszának ötödik fordulójában, a pályán egyenlő erők küzdelme zajlott, ám ami a legfontosabb: mikor igazán kellett, Madár Andrásék a megfelelőnél is jobb szintet képviseltek.

Okosan kell játszaniuk

Ha nyerni akar a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október huszadikán (szombat, 17.30 óra), akkor az eddigieknél is jobb játékkal kell szolgálnia a MAFC otthonában, lévén, egy hozzájuk hasonlóan remek formában lévő – ősszel még szintén veretlen – és jól összerakott csapathoz látogatnak.

Jár nekik az elismerés

Jó úton halad a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, az ősszel még veretlen kosárlabdázóink tegnap, hazai környezetben papírforma, mi több, kiütéses diadalt arattak; úgy odatették magukat, hogy a rivális nem találta a produkciójuk ellenszerét.

Csak a diadal jár a fejükben

Veszélyes rivális ellen lép pályára a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém október tizenkettedikén (péntek, 18 óra), ám az évadban még veretlen kosárlabdázóink számára – a Vetési gimnázium tornatermében – kizárólag a győzelem lehet az egyetlen elfogadható eredmény.

Gond nélkül

Érvényesült a papírforma, illetve a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém akarata tegnap az NB I/B Piros-csoportban, az esélyesebb és gyors játékot diktált kosárlabdázóinkat nem érte különösebb meglepetés a Mecsek-alján, noha a védekezésükbe kevés energiát fektettek.

Egyszerű a képlet…

Ha csak a tabellára szorítkozunk, mondhatjuk, hogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a toronymagas esélyese az október hatodikán (szombat, 17 óra), a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó otthonában vívandó derbinek, de a hazaiak aligha fehér zászlóval várják a kosárlabdázóinkat.

3x3 - Győzelem a Felnőtt Bajnokság 1. fordulójában

Budapesten a Tüskecsarnokban, szombaton lezajlott a 3×3 Felnőtt Férfi Bajnokság első fordulója, amin 24 NB1-B-s csapat vett részt.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

87 - 101

2024. 05. 12. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink