Naptár

Betöltése

Hírek

Gond nélkül

Érvényesült a papírforma, illetve a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém akarata tegnap az NB I/B Piros-csoportban, az esélyesebb és gyors játékot diktált kosárlabdázóinkat nem érte különösebb meglepetés a Mecsek-alján, noha a védekezésükbe kevés energiát fektettek.

Egyszerű a képlet…

Ha csak a tabellára szorítkozunk, mondhatjuk, hogy a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a toronymagas esélyese az október hatodikán (szombat, 17 óra), a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó otthonában vívandó derbinek, de a hazaiak aligha fehér zászlóval várják a kosárlabdázóinkat.

3x3 - Győzelem a Felnőtt Bajnokság 1. fordulójában

Budapesten a Tüskecsarnokban, szombaton lezajlott a 3×3 Felnőtt Férfi Bajnokság első fordulója, amin 24 NB1-B-s csapat vett részt.

Csúcsforma nélkül is ment

A múlt heti erődemonstrációja után nem volt az igazi a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport alapszakaszának második fordulójában, de mert kosárlabdázóink kihasználták az ellen hibáit, fontos idegenbeli győzelmet arattak.

Készen állnak az újabb bevetésre

Ha a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém azt az arcát mutatja, amit múlt héten, akkor szeptember huszonegyedikén (péntek, 19 óra) nem lehet gondja a Knipl Kft. Bonyhádi KSE otthonában. Kosárlabdázóink tudják: idegenben mindig nehéz nyerni, ám tőlük ezúttal csak a győzelem fogadható el.

Bemutatkozásnak nem rossz

Jól indult a – megerősített játékoskeretű – Hoya-Pannon Egyetem Veszprém számára a másodosztályú pontvadászat, miután kosárlabdázóinkból nem hiányzott a kellő energia, az NB I/B Piros-csoport nyitányán a sportág valamennyi elemében felülmúlták a tartalékos ellenfelüket.

Nagy feladatok várnak rájuk

Komoly elvárásokkal szembesül az NB I/B Piros-csoport nyitánya előtt a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém, de mert a kosárlabdázóink egy egységes és sikerorientált együttes kialakításán fáradoznak, a Nagykőrösi Sólymok KE ellen – szeptember tizennegyedikén (péntek, 18 óra) – tartandó premier apropóján minden ok megvan a bizakodásra.

Az aranyérem lebeg a szeme előtt

Már várja, hogy tétmérkőzésen is bizonyíthasson a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém színeiben Völgyi Marcell. Az évadban magából mindent kiadni akaró sportoló a holt idényben jól muzsikált, jelezte: nagy potenciál van benne, aki idővel a csapat vezéregyénisége lehet.

Ígéretek helyett inkább bizonyítana

Ahogy tavasszal a Tehetséges Fiatalok Basketball Playerst, az előttünk álló kiírásban a Hoya-Pannon Egyetem Veszprémet is aranyéremhez segítené a ligában már bizonyított Kerkai Ákos; szerinte az lehet a siker fő receptje, hogy az új társaival összhangra leljenek és nagybetűs csapatként funkcionáljanak.

Tempót diktálna a fazonszabász

Gyorsabb és jobb lehet a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a nyáron érkezett, sok nagy csatát megélt Szabó Péter közreműködésével – a karmester játékstílusa remélhetőleg módfelett illeszkedik majd az új és ütőképesnek tűnő gárdájába. Ha így lesz, akkor a rutinos kosárlabdázó az egyik alappilléré válhat.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink