Naptár

Betöltése

Hírek

Viszlát, hazai veretlenség…

Jobb helyzetbe is kormányozhatta volna magát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport tegnapi derbijén; mivel a kosárlabdázóink képtelenek voltak a saját ritmusukban játszani, s gyenge dobóformával szolgáltak, a saját híveik előtt kaptak ki.

Nem térnének le az útról

Nagy csatára van kilátás január tizenkettedikén (péntek, 17 óra), mikor az NB I/B Piros-csoport második helyezettje, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a harmadik Nyíregyháza Blue Sharks-t fogadja. A mieink tudják: igazi csapatként küzdve, alaposan meg kell majd dolgozniuk a sikerért.

Nem volt pardon

Látványos előadással szolgált a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém szerdán az NB I/B Piros-csoportban, kosárlabdázóink az előzetes terveik szerint pattogtattak, remekül dobtak kintről: az eddigi szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtva, a valós tudásuk közelében jártak.

Nem lesz sima derbi…

Komoly rövidzárlatok aligha férnek bele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém „műsorába” január tizedikén (szerda, 18.30 óra) a Budapesti Honvéd SE otthonában, mert a rivális hiába sereghajtó az NB I/B Piros-csoportban, mostanság kemény diót jelent a többieknek.

Bevehetetlen veszprémi vár

Kiköszörülte az év végén, Oroszlányban elszenvedett csorbát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink dicséretesen küzdve, illetve a taktikát megvalósítva „bedarálták” a riválist: diadalnak örülhettek az NB I/B Piros-csoportban.

Győzelemmel indítanának…

Örömet szerezne a híveinek a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém január ötödikén (péntek, 17 óra), az „újévi fogadalmuk” lényege, hogy idehaza két vállra fektetnék – a félvállról egyébiránt nem vehető – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC-t.

Nem történt tragédia

Megérdemelten nyerte meg az Oroszlányi SE Lions az NB I/B Piros-csoport év végi csúcsrangadóját, kosárlabdázóinknak volt tartása, tisztességesen helyt álltak, viszont a mérkőzés egyértelmű tanújelét adta annak, hogy a mutatottnál több van a csapatban.

Az első a második ellen

Nem győzni jár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az Oroszlányi SE Lions otthonába, de ami sikerült a kosárlabdázóinknak az év elején, azt „felmondanák” december huszonegyedikén (csütörtök, 19 óra) is: nyernének az NB I/B Piros-csoport éllovasának oroszlánbarlangjában.

Végül felőrölték az ellent

Megdolgozott az újabb sikerért a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport legutóbbi körében, a riválisuk próbálta megnehezíteni a dolgukat, ám kosárlabdázóink jól kezelték a nyomást: a döntő pillanatokban nem remegett meg a kezük.

Az egység vezethet előre

Ha példás hozzáállást mutatnak, mentálisan erősek maradnak és a begyakorolt figuráikat is hozzák a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolói, akkor december nyolcadikán (péntek, 17 óra), az MTK Törökbálint otthonában siker – vagyis diadal – koronázhatja az elképzeléseiket.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink