Naptár

Betöltése

Hírek

Nem babra megy a játék

Ha törik, ha szakad, a rossz passzban lévő – az előző öt fellépését elveszítő – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március hatodikán (péntek, 19 óra) két vállra fektetné a Vetési gimnáziumban a Soproni MAFC NyME-t.

Nem borították a papírformát

Miután a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém idehaza is kikapott a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának keddi fordulójában, a mutatója – először a zajló kiírásban – negatívba fordult.

A szebbik arcukat mutatnák

Talán az első hazai csatája lesz az évadban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek a március harmadikán (kedd, 19 óra) tartandó, az MTK Törökbálinttal vívandó, aminek nem esélyesként vág neki.

Nem az újoncon múlt…

Az évad egyik leggyengébb teljesítményével rukkolt elő a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának legutóbbi körében, vagyis ha azt vesszük: nem megy csodaszámba a vereségük.

Bátrabbak és magabiztosabbak lennének

Nem csúcsformában, több sebből vérezve, mégis sikeréhesen várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém február 27-én (péntek, 18 óra) a Széchenyi Egyetem Győri KC otthonában vívandó csatát.

Egy hajszálon múlt

Egy nyerhető mérkőzést engedett ki a kezéből a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának tizenötödik fordulójában, vereségükkel még szorosabb lett a középmezőny.

Agresszívabbá tennék a védekezésüket

Új szakemberrel a kispadon és nem titkoltan győzelmi reményekkel várja a sérülésektől sújtott HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a MAFC II. ellen február 15-én (vasárnap, 17 óra) tartandó összecsapást.

Váltás a kispadon

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet működtető Veszprém Kosárlabda Kft. 2015. február 10. napjától felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Petőfi Áront.

Nem várt vereség

Nem érdemelt diadalt a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának XIV. körében, némiképp kosárlabdázóink mentségére szolgálhat, hogy játékoskeretüket betegségek és sérülések tizedelik.

A rutinjuk révén célba érhetnek

Nem a legjobb előjelekkel várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a Falco KC Szombathely II. elleni február 7-én (szombat, 16 óra) tartandó csatát, ám Oltárczy Mátéék persze a vasi megyeszékhelyen is nyernének.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink