Naptár

Betöltése

Hírek

Ritkán remegnek így kezek…

Rossz szájízzel tért haza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az átszervezett NB I/B Piros-csoport évadnyitójáról, a második félidőben gyengén muzsikált, csupán két tucat pontot hintett kosárlabdázóink képtelenek voltak érvényesíteni az akaratukat.

Győzelemmel debütálnának

Noha a holt idényben jelentős átalakuláson esett át, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém mindent megtesz majd egy sikeres szereplésért az átszervezett NB I/B Piros-csoportban; az első vizsga szeptember 24-én (vasárnap, 16.30 órakor) lesz a Nyíregyháza Blue Sharks otthonában.

Vele lett teljes a keret

Egy technikailag képzett, intelligens légióssal erősítette meg a keretét a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a különböző dobástípusokban remekül teljesítő Ryan Cook-tól támadásban is, ám még inkább védekezésben várnak sokat az új állomáshelyén.

A riválisokat is padlóra vinnék

Új pályaborítást kapott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém otthonául szolgáló Vetési gimnázium tornaterme – az átadás kapcsán tartott sajtófórumon elhangzott, hogy a gyorsabb játékot ígérő kosárlabdázóink aranyérmet nyernének a közelgő másodosztályú bajnokságban.

Zajlik tovább az építkezés

Elégedett a felkészülés során eddig végzett munkával a ligában tavasszal másodikként zárt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém szakmai stábja; a klubnál mindenki abban bízik, hogy a gárda ősztől olyan magas szinten játszik majd, mint ahogy az előző szezonban megmutatta.

Mindent feladva Veszprémbe költözött

Bízik abban Kertész Zsolt, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém új másodedzője – egyben a klub utánpótlás-szakág vezetője –, hogy a felnőtt-körük a liga lehető legmagasabb szintjére juthat, mert a keretből nem hiányzik a hozzáállás, az alázat és a lelkesedés.

Komoly tervek a célkeresztben

Beszélgetés Lakosa Ákossal, aki szerint az átalakult HOYA-Pannon Egyetem Veszprém eztán is esélyes a másodosztályú kosárlabdaliga aranyérmére, a „megdicsőüléshez” pedig leginkább az kell, hogy megfelelő csapategységre tegyenek szert

Állnak a kihívások elé

Nincs éppen irigylésre méltó helyzetben Mérész Csaba, a másodosztályú bajnokságban tavasszal ezüstérmet szerzett HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzője, ugyanis ha felettébb árnyaltan fogalmazunk: egyelőre nem adott a játékoskerete mélysége.

Aranyat érhet a rutinja

Beszélgetés Hegedűs Gergellyel, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém első nyári szerzeményével, aki tizenkét éve már debütált mifelénk, de azóta tisztában van azzal, hogy a kosárlabda nem a gyűrűszaggató zsákolásokról és a félpályáról „lőtt” triplakísérletekről szól

Komoly szerepet szánnak neki

Beszélgetés Kovács Somával, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém új szerzeményével, aki előrelépésnek tartja, hogy a karrierje mifelénk íródik tovább, s akinek ellenfélként ritkán remegett meg a keze a Vetési gimnázium tornatermében

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink