Naptár

Betöltése

Hírek

Száz pont felett…

Papírforma eredmény született az NB I/B Piros-csoport utolsó alapszakaszbeli körében: a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém folytatta tavaszi győzelmi sorozatát. Kosárlabdázóink másodikként zárták a bajnokság első fázisát és bíztató formában várják a közelgő rájátszást.

Aligha lesz könnyű dolguk

Folytatná jó tavaszi sorozatát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink az NB I/B Piros-csoport utolsó alapszakaszbeli körében, április tizennegyedikén (szombat, 18 óra), a saját játékukra fókuszálva megőriznék a hazai pályán elért negyedéves „érinthetetlenségüket”.

Minden jó, ha vége jó

Megőrizte a tavasszal mutatott jó formáját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink hősies küzdelemben, a híveiket kiszolgálva „behúzták” az NB I/B Piros-csoport forró hangulatú csúcsrangadóját, így – a zárás előtt egy körrel – másodikak lettek az alapszakaszban.

A legfőbb cél a győzelem

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprémben van annyi, ami a másodosztályú bajnokság április hatodikán (péntek, 17 óra) tartandó csúcsrangadója előtt bizakodásra ad okot, az éllovas Oroszlányi SE Lions elleni itthoni mérkőzés remek propagandája lehet a sportágnak.

Az idegek harca is volt

Egy végletekig kiélezett csatát nyert meg tegnap a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoportban, a kosárlabdaműhelyünk játéka ugyan nem működött az elvárt sebességen, ám a szigorú védekezésükkel – fizikailag is – felülmúlták az ellenfelet.

Nagy csatára számítanak

Ha megfelelően koncentrálnak, kellő agresszivitással és csapatként játszanak, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói március harmincadikán (péntek, 17 óra) megteremthetik maguknak az esélyt a sikerre; a lényeg, hogy a helyi hívek jó mérkőzést láthassanak.

Bejött a papírforma

Csodák márpedig a kosárlabdában sincsenek – a rendkívül motivált HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Piros-csoport tegnapi mérkőzésének jelentős részében jó ritmusban és akaratosan játszott, ennek tudható be, hogy a sereghajtó idejekorán összeomlott.

Nem számítanak sétagaloppra

Megőrizné a múlt heti formáját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink március 23-án (péntek, 19.30 óra) a sereghajtó otthonában vizitálnak; mint megtudtuk: főként a saját játékukkal törődnének, gyorsan, jó ritmusban és agresszívan pattogtatnának.

Sikerre törtek

Egy hét alatt nagyot fordult a világ a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémmel, kosárlabdázóink tegnap a szezon egyik legprímább játékát adták elő az NB I/B Piros-csoportban; dicséretet érdemelnek, mert motiváltak voltak, akaratosan és egyúttal okosan pattogtattak.

Nincs más választás, mint a győzelem

Lerázná magáról a közelmúltbeli fiaskók – és nem túl fényes előadások – terheit a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, a nem a legjobb szériájukat futó kosárlabdázóink március tizenhatodikán (péntek, 17 óra) megtalálnák a helyüket a pályán, vagyis nyernének mifelénk.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink