Naptár

Betöltése

Hírek

Nincs mese, nyerni kell

Fogadkoznak a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdázói, hogy december 12-én (péntek, 19 óra) „odateszik magukat” és a támadójátékuk nem vall kudarcot a Motax-Concordia KC Pápa elleni rangadón.

Ennél több kell a folytatásban

Miután csapnivaló támadójátékkal rukkolt elő a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának hetedik fordulójában, – ha kis különbséggel is, de – kikapott a Hűség-városában.

A film forog tovább

Újabb nehéz párharc előtt áll a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, kosárlabdázóink december ötödikén (péntek, 19 óra) a Soproni MAFC-NyME otthonába látogatnak.

Minden jó, ha a vége jó

Nem kosárlabdázott jól, de ami ennél fontosabb: hazai környezetben nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának hatodik fordulójában.

Czakó az All-Star gálán

Beválasztották Czakó Tamást, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém sportolóját a november 29-i, budapesti All-Star gála részeként tartandó egyetemisták és főiskolások Kelet-Nyugat mérkőzésének nyugati-keretébe.

Egyetemek közötti csata

Győzelmi reményekkel, ha úgy tetszik: esélyesként várja a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjának hatodik körében, november 28-án (péntek, 19 óra) a Széchenyi Egyetem Győri KC-t.

Vállalható vereség

Kikapott a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában a HOYA Pannon Egyetem Veszprém, amely egy nehéz sorozaton van túl: az elmúlt hetekben kizárólag az osztály legjobbjaival nézett farkasszemet.

Harc a dobogóért

Bármi megtörténhet a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának ötödik fordulójában, november 15-én (szombat, 17 óra) tartandó MTK Törökbálint–HOYA Pannon Egyetem Veszprém rangadón.

Idővel meghatározó játékos lenne

Miután cseppnyi félelem nélkül lépett pályára, jól mutatkozott be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém színeiben a nemrég szerződtetett Novák Bence, aki azon van, hogy új alakulata minél többször nyerjen vele.

Földbe döngölték az éllovast

Egy szenzációs, valóban közönségszórakoztató mérkőzésen győzte le a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának első helyezettjét, a MAFC II.-t.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink